Girona fa efectiva la contractació de quatre gabinets d’advocats, un d’ells és Entrena Abogados

L’Ajuntament destinarà 97.042 euros en dos anys per pagar lletrats per perquè el defensi als jutjats de contenciosos i temes socials, penals i civils

L’Ajuntament de Girona ja ha escollit els quatre gabinets d’advocats que els defensarà en els casos que arribin als jutjats i que consideri que no té en plantilla un professional adequat per la temàtica. El contracte és per dos anys i hi destinarà 97.042 euros. L’Ajuntament havia dividit la contractació en quatre paquets a la recerca dels millors experts en l’ordre jurisdiccional contenciós, en l’àmbit social, en el penal i en el civil.

Pels possibles conflictes en l’àmbit contenciós s’ha triat el despatx barceloní Entrena Jurídico SLP que percebrà 58.080 euros pel servei dels dos anys. En l’àmbit social s’ha escollit la banyolina Assessoria Pagès SLP, que cobrarà 13.552 euros per les dues anualitats. Per al sector penal, s’ha elegit MDAT Advocats Penalistes, de Barcelona, que rebrà 18.150 euros. Finalment, Xavier Rubau Trayter s’ocuparà de la defensa lletrada en l’ordre jurisdiccional civil per 7.260 euros.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.